Conferințe Iași

corporate

AVETI DE ORGANIZAT UN  EVENIMENT?

(cocktail-uri, lansari de produs, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane sau cursuri de perfectionare etc )

Imaginea unei conferinte locale, nationale sau chiar internationale nu este definita numai de modul cum decurge intrunirea si concluziile care se trag ci de cele mai multe ori de opinia finala a oaspetilor dumneavoastra in legatura cu modul in care au fost tratati pe toata perioada cat au stat in orasul nostru.

De aceea, conducerea “Restaurantului Cotnari” va pune la dispozitie un pachet de servicii astfel incat orice intrunire sa capete prestigiu si rezonanta in randul invitatilor institutiei dumneavoastra.

Restaurantul “Cotnari”, in urma modernizarilor interioare recente, a devenit unul dintre cele mai elegante si primitoare restaurante din Iasi, locul convenabil si propice pentru cocktail-uri, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane sau cursuri de perfectionare.

Sala dispune de un spatiu generos (Sala 1 – 200 de locuri sau Sala 2 – 60 de locuri), amenajari si dotari de ultima ora.

Prin urmare, daca doriti sa va impresionati oaspetii din tara sau strainatate ducandu-i intr-un loc nou si cu servicii ireprosabile va asteptam la noi, intr-un nou ambient, deosebit , cu cele mai bune retete culinare internationale si traditionale romanesti, cele mai gustoase produse naturale de cofetarie si la cerere, cu una din cele mai bune orchestre din Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *