Nunți Iași

DSC06531

Alegind Restaurantul Cotnari va veti bucura din plin de cea mai deosebita zi din viata dumneavoastra: ZIUA NUNTII.

 Atmosfera distinsa, rafinamentul mancarurilor si al bauturilor, locatia eleganta, design-ul placut al celor 2 saloane ale restaurantului  ( Salon Clasic : 60 de locuri si Salon Royal : 200 de locuri ) sunt doar o parte din motivele pentru care va invitam sa aveti parte de NUNTA DE NEUITAT.  Locatia, care se ridica la nivelul oricaror exigente in materie de nunti, botezuri etc este completata de colectivul restaurantului care se remarca printr-o servire ireprosabila chiar daca este vorba de o NUNTA clasica sau una neconventionala.

In concluzie, Restaurantul Cotnari este destinatia celor care apreciaza serviciile de calitate adaugand confortului modern reputatia unor servicii impecabile. Nu ne ramane decat sa va invitam in locul in care traditia culinara si serviciile de calitate te vor face sa te bucuri din plin de NUNTA TA!

La organizarea evenimentelor puteti opta sa veniti cu propriile dumneavoastra bauturi, torturi, fructe etc. Muzica poate fi asigurata de formatia localului, dar, in functie de preferintele dumneavoastra, puteti aduce formatia dumneavoastra preferata sau DJ.

IMAGINI SALON ROYAL – 200 locuri

 

IMAGINI SALON CLASIC – 60 locuri

 

3 thoughts on “Nunți Iași

 • iunie 6, 2016 at 5:29 pm
  Permalink

  Multumim echipei restaurantului Cotnari pentru cooperare si realizarea celei mai frumoase nunți. Viorica Beschieru Maru Carp

  Reply
 • mai 10, 2016 at 12:37 pm
  Permalink

  Ati facut o schimbare foarte frumoasa am avut si eu nunta in 2015 a fost superb toata
  Daaa!!! Merita pe deplin sa faci nunta la Cotnari! Sunt o echipa minunata,oameni cu experienta, doamna patroana este o dulce ,personalul cu f multa experienta si exact asa cum trebuie sa fie …recomand ,cu incredere Restaurantul Cotnari! lumea a fost multumita de toate si de atentia personalului. Multumim

  Reply
 • aprilie 18, 2014 at 12:34 pm
  Permalink

  f frumos…..am avut nunta acolo si a af f fr si doamna sefa ff eleganta si atenta la detalii…felicitari..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *